ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2018-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αποτελέσματα 22a «Ακριτίδεια 2019»Αιτωλοκαρνανία-Θεσσαλονίκη 2-0 Θεσσαλονίκη Κοζάνη 3-0 Θήβα-Θεσσαλονίκη 1-1.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΑΡΙΣΑ 2019........ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗ 2020

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΜΑΘΙΑ

Την Τετάρτη 3 Μαίου 2017 στις 18.00 πραγματοποιήθηκε  φιλικός αγώνας μεταξύ των εκπαιδευτικών της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα 20α  Ακριτίδεια που θα γίνουν στα γήπεδα  της Αλεξανδρούπολης.
Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Μάττα μεταξύ των δασκάλων της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας.
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που παίζει σε γήπεδο με χόρτο μετά από τους αγώνες που έδωσε στη Λαμία στα 19α Ακριτιδεια.
Η προσαρμογή σε μεγάλο γήπεδο με χόρτο φυσικό ήταν δύσκολη αλλά ο προπονητής Φώτης Νίκος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Με δύο ενδεκάδες σχεδόν διαφορετικές παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι.Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πιο εύστοχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-3.Αντέδρασαν οι γηπεδούχοι γρήγορα και μείωσαν σε 2-3.Στο τέλος η κάθε ομάδα πέτυχε από ένα ακόμη γκολ και το σκορ έκλεισε στο 3-4.Νίκη για την ομάδα της Ημαθίας που ήταν πιο έτοιμη και με πολλά παιχνίδια σε χόρτο στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές της.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους δασκάλους της Βέροιας που έκαναν ένα τέτοιο ταξίδι για να γίνει  όμορφο και σε αθλητικά και φιλικά πλαίσια παιχνίδι.
Επόμενο φιλικό για τη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα με την ομάδα των Μηχανικών στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα
Οι 2 ομάδες όπως παρατάχθηκαν σε προηγούμενο φιλικό παιχνίδι ένα χρόνο πριν στο γήπεδο του  Μάττα